sieno26 Opublikowano 18 Listopada 2017 #1 Opublikowano 18 Listopada 2017 Witam. Ok 3 msc temu zamontowałem u siebie zmiękczacz taki jak na zdjęciach i mam z nim problem bo woda jest dalej twarda. Jak zasypałem 2 worki soli przy montazu tak teraz jest dalej tak mi sie wydaje, jedynie poziom solanki sie podniósł. Wydaje mi sie że nie podciąga soli przy płukaniu i przez to brak jakiegoś efektu. Macie jakies wskazówki co mogę z tym zrobić??
elfuczi Opublikowano 18 Listopada 2017 #2 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zatkana pompka inżektora cienka rurka która zasysa solankę do głowicy
sieno26 Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor #3 Opublikowano 18 Listopada 2017 Przy płukaniu na s2 podczas zasysania solanki poziom wody w bańce spada a z rurki ida pecherzyki powietrza i troszkę wody przez parę sekund a później do końca tego programu nic nie idzie rurką. Sprawdzę tą rurkę a co do pompki to gdzie ona jest i jak ją przeczyścić?? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
sieno26 Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor #4 Opublikowano 18 Listopada 2017 Rurka pobierająca solanke jest drożna. Co mogę jeszcze zrobić? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
sieno26 Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor #5 Opublikowano 20 Listopada 2017 Pomoże ktoś co można z tym zrobić?? Bo nie mam pomysłu Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
sieno26 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor #6 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Jakieś pomysły?? Coś trzeba przeczyścić albo gdzieś jest powietrze?? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
ameno25 Opublikowano 1 Grudnia 2017 #7 Opublikowano 1 Grudnia 2017 A gwarancja , serwis , nie lepiej zadzwonic do serwisu , odpowiedz otrzymasz na pewno szybciej niz tutaj . Ja mam zmiękczacz vieśka działa rok od uruchomienia i nawet raz do niego nie zajrzałem , u mnie komora na sól jest zawsze bez wody wypełnia sie tylko na czas płukania głowicy
sieno26 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor #8 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Kupiłem go używanego ok rok i stał chwile nieużywany więc pewnie coś zatkało. Niebardzo wiem co to za firma Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
curiosity Opublikowano 3 Grudnia 2017 #9 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Wygląda mi to na firmę ROSMOSIS Wawrzyniak
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.