Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy ktoś może MA, może UŻYWA, może MONTOWAŁ, może zna OPINIE, na temat REGULATORÓW CIĄGU tego typu: http://polmar.net.pl/

Faktycznie warte jest to inwestowania kasy (ponad 6 stówek)??? :lol:

A może są inne lepsze, wydajniejsze, tańsze?

Cały czas próbuje zejść z ilości opału i częstotliwości czyszczenia kotła :)

Wieczorem umówiony jestem na rozmowę telefoniczną z tym producentem, ale wolę znać Wasze opinie.

Pozdro

Jarek

P.S.

Wiadomość dla Admina: to nie reklama adres znalazłem i skopiowałem z: https://forum.info-ogrzewanie.pl/index.php?showtopic=2323

Opublikowano

No i jak przekonal producent do zakupu. Powiedzial cos ciekawego czego nie ma na ich stronie?

Bylem kiedys na ich stronie w teorii wyglada na rewelacje tylko jak jest wpraktyce.

Sam jestem ciekaw jak to sie spisuje ale rowniez nie znalazlem opinii. Widocznie malo kto to jeszcze ma z tego forum. (podobno dziesiatki tysiecy juz pracuje) :)

ps. do Tykocina mam 30 km drogi moze przejade sie ktoregos razu i na zywo zobacze to cudo moze producetn jest w stanie zademonstrowac jak to sie spisuje w praktyce :lol:

Opublikowano

Witaj,

Wiesz, jakoś nie za bardzo przekonał, albo ja jestem z tej starej gwardii i przemawia do mnie logika, albo byłem zbyt mało dociekliwy.

Reasumując (nie chcę żeby to była opinia dla innych, to moja subiektywna ocena), ja nie zainwestuję swoich pieniędzy.

Ponieważ:

- bardziej nadaje się to do kotłów bez podajnika

- sympatyczny pan stwierdził, że ustawia się to raz na całe życie - czyli zmiana rodzaju opału nie ma znaczenia?

- twierdzą, że inwestycja zwraca się po jednym sezonie, w moim przypadku wynik zmniejszenia spalania musiałby być na max 40% poziomie - uwierzyć ??? :lol: albo cena węgla znacząco w górę - o to już bardziej prawdopodobne

NAPRAWDĘ CHĘTNIE POZNAM OPINIE UŻYTKOWNIKÓW - może kiedyś :)

POZDRO

jl

p.s.

koniecznie zajedź i podziel się opiniami, pozdro