fasolus Opublikowano 1 Grudnia 2016 #1 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witam wszystkich serdecznie. Ostatnio zauważyłem, że ciśnienie wody w moim piecu spadło poniżej 1 Bara. W załączniku zdjęcia. Słyszałem, też że trzeba dopuścić wody, ale nie wiem który zawór do tego służy i jakie powinno być optymalne ciśnienie. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj
sambor Opublikowano 1 Grudnia 2016 #2 Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) W większości Berett 2f dopuszcza się tym niebieskim pokrętłem co widać na pierwszej fot, Ciśnienie to ok 1,5bar na zimnej instalacji model kotła? Edytowane 1 Grudnia 2016 przez sambor Cytuj
fasolus Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor #3 Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) dzięki wielkie. Zadziałało :) Edytowane 2 Grudnia 2016 przez Ryszard Nie ma potrzeby cytowania ostatniego postu Cytuj
Horta Opublikowano 9 Września 2020 #4 Opublikowano 9 Września 2020 Witam mam kocioł beretta ciao 2 i nie mam pojęcia którym pokrętłem manipulować by dobić ciśnienie bo jest na 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi