Skocz do zawartości
IGNOROWANY

"nowa" Czysta Technologia Przetwarzania Węgla Kamiennego.

sambor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmmm no tak chyba nie do konca

jesli wezmiemy energie słoneczna która produkuje sporo ciepła ,przez to paruje woda co powoduje 96% swiatowej emisji CO2 to trza by sie zastanowić czy jest to ekologia co nie???

Opublikowano

a juz widaci słychać i mld euro wydane na ekspertyzy kiedy braknie wody w europie poprostu świat zwariował uważajcie jak za chwilę dojdziemy z ekologia do perfekcji to dojdzie temat kondensacji pary z chłodni kominowych bo mnie już to nawet nie zdziwi ....

Z powodu niedoboru wody  to się już przymierzają do odzysku tej pary wodnej z chłodni kominowych - będzie pełny recykling wody.

Opublikowano

I nie robiłem nic, nie wdychałem dymu, popiołów, nie wrzucałem, wyrzucałem opału, tylko leżałem do góry ołówkiem i czytałem co tam na forum i w BTC słychać.

A z takim antracytem to trzeba zakupić, przywieźć i przerzucić 2 tony! Wyciągać popiół, jakieś wyczystki czyścić i jeszcze 1500 zł wyszło...

Masakra.

Pozdrawiam.

Kolego Vernal, tak się składa, że nieco ponad tonę antracytu nabyłem właśnie za ... BTC :) warto było kiedyś kupić koparki i kopać to BTC, dzisiaj warto tylko trzymać .. tak jak trzyma się złoto :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.