Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Układ Otwarty Bojler Na 1 Miejscu?

Nyny4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Źle - tu trzeba określić ile będzie pętli a następnie dobrać resztę- , zostaw te schemaciki, (ostatni jest zły) one nic nie wnoszą a  tyko bałagan tworzysz:

Masz zadanie : do jutra  określ dokładnie jaka powierzchnia ma być grzana na parterze - wraz z podziałem na pomieszczenia- to ważne.

Dodatkowo czy w kotłowni zmieści się kocioł, który chcesz wstawić?, czy jest wystarczający komin.? - gazowe mają mniejszy!.

Opublikowano

55 m2(podział w załączniku) na parterze. komin fi 20, 11mb dzięki...

post-56928-0-77032700-1388185644_thumb.jpg

post-56928-0-50059700-1388186196_thumb.jpg

Opublikowano

Ostatnia odpowiedz na forum.parter 10 styropianu i 8 wylewka.poddasze 5 styro.i 8 wylewki.piwnica 5 styro.i 8 wylewki.Garaz sufit 10 styro.sciana od buynku 5 styro.Dom ocieplony styropianem 15 cm. Okna energooszcz.-veka alphaline 90.

Opublikowano

Heja po jest forum aby pisać swoje spostrzeżenia i uwagi oraz celowe pewne umiejętności>przekazywać swą zdobyta wiedze a nie tylko czytać, wiec się ruszcie...

Opublikowano

Forum to nie koncert życzeń i moja dupa ma ciekawsze zajęcie :huh:

Opublikowano

Moja tez ale staram się ludziom na forach pomagać .To nie obraza ale zachęta do współpracy SOORRY. Nie jednemu pomogłem na innych forach może w innej dziedzinie....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.