Tadziu2222 Opublikowano 21 Marca 2012 #1 Opublikowano 21 Marca 2012 Witam. Czy mogę zamontować zawód 4D w instalacji gdzie piec jest na tej samej wysokości co grzejniki? Cytuj
ZbyniekD Opublikowano 14 Maja 2012 #3 Opublikowano 14 Maja 2012 To nie jest odpowiedź, ale podlączenie sie do tematu. Czy można zamontować zawór 4d za pompą obiegową CO. U mnie z uwagi na istnijącą instalację, zamontowanie między kotłem a pompą wymaga b. dużej przeróbki. Na logikę za pompą chyba jest mozliwe, trochę bedzie mniej efektywne ale powinno zadziałać Cytuj
AdamGuitar Opublikowano 15 Maja 2012 #5 Opublikowano 15 Maja 2012 Przy montażu zaworu czterodrożnego czy innego wielodrożnego jest zupełnie inny rozpływ wody stąd takie podłączenie jest niewłaściwe gdy chce się mieszać wodę. Zawór służy wtedy jako rozdział wody. Cytuj
ZbyniekD Opublikowano 15 Maja 2012 #6 Opublikowano 15 Maja 2012 Niestety tak właśnie myslałem, czeka mnie więc większa przeróbka. Dziekuję za odp. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi