talgo Opublikowano 8 Października 2011 #1 Opublikowano 8 Października 2011 witajcie potrzebuję wybrać dla nowych grzejników głowice termostatyczne danfossa nie chce bo mam teraz na innych grzejnikach i nie jestem z nich zadowolony mianowicie na ustawieniu *-1-2 nie grzeje wcale a na 3-45 to dopiero mogę coś tam ostawić czy warto się obejrzeć za Hertz czy jakiś inny dobry Cytuj
sobon2000 Opublikowano 8 Października 2011 #2 Opublikowano 8 Października 2011 Hey! Ja mam zawory honewela i głowice buderusa i jest OK. Głowice regulują z dużym opóźnieniem więc niekiedy po zmianie nastaw ma się wrażenie jakby się nic nie zmieniło - a wystarczy trochę poczekać:) Pozdrawiam! Cytuj
talgo Opublikowano 15 Października 2011 Autor #3 Opublikowano 15 Października 2011 ok ostatecznie kupiłem elektroniczne honeywella Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi