Danczo22 Opublikowano 4 Września 2011 #1 Opublikowano 4 Września 2011 Witam panowie mam mały kłopot z rozdzielaczem pod podłogówke z układem mieszającym, mianowicie nie wiem czy mam go wpiąć przed zaworem 4d czy za zaworem ?? Cytuj
Vlad24 Opublikowano 4 Września 2011 #2 Opublikowano 4 Września 2011 Jak zależy ci na ochronie powrotu, to tylko za zaworem po stronie CO. Cytuj
Danczo22 Opublikowano 4 Września 2011 Autor #3 Opublikowano 4 Września 2011 A co zrobić z powrotem z rozdzielacza mam go wpiąć tak aby przechodził prez zawór ? czy tak jak powrót z wymiennika cwu ?? Cytuj
Vlad24 Opublikowano 4 Września 2011 #4 Opublikowano 4 Września 2011 zasilania rozdzielacza tak samo jak zasilanie grzejników, powrót z rozdzielacza tak samo jak powrót z grzejników. W obiegu kotłowym tylko CWU z zaworem zwrotnym za pompą CWU. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi