sztoff Opublikowano 17 Listopada 2010 #1 Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam. Instalator namawia mnie na rury pert twierdzi że sa lepsze od pex, podłącznie grzejnika z rozdzielaczem. Druga sprawa, mam do wyboru Tweetop lub Multyrama, rury i złączki. Czy ktos miał do czynienia z tymi rurkami? Pozdrawiam Cytuj
ladkar Opublikowano 17 Listopada 2010 #2 Opublikowano 17 Listopada 2010 tutaj calkiem dobrze jest to wytlumaczone http://www.purmo.com/pl/produkty/system-ru...rt-ai-pe-rt.htm Cytuj
tomekb Opublikowano 18 Listopada 2010 #3 Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam.Instalator namawia mnie na rury pert twierdzi że sa lepsze od pex, podłącznie grzejnika z rozdzielaczem. Druga sprawa, mam do wyboru Tweetop lub Multyrama, rury i złączki. Czy ktos miał do czynienia z tymi rurkami? Pozdrawiam Witam , polecałbym Multyrama choć pewnie droższa, ale masz pewność że z daleka nie przypłyneła.pozdrawiam Cytuj
sztoff Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor #4 Opublikowano 18 Listopada 2010 Nikt nie chce się wypowiedzieć na temat rur tweetop? Nikt nie miał styczności? No dobra to co panowie instalatorzy wybrali by do swojego domu?: Comap florys, Multyrama czy Tweetop? Cytuj
ladkar Opublikowano 18 Listopada 2010 #5 Opublikowano 18 Listopada 2010 Mam Taniej dostęp do Comap-a tak więc wybrał bym właśnie tą firme, ale tak poważnie to moim zdaniem wszystkie z wymienionych należą do dobrych jakościowo materiałów, myślę że wiekszość zgodzi się ze mną. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi