kaszel Opublikowano 8 Października 2010 #1 Opublikowano 8 Października 2010 Jak w temacie - czy istnieje jakiś przepis mówiący o maksymalnej mocy kotła na paliwo stałe, który można zainstalować w budynku wielorodzinnym? Jeden magik powiedział mi (rzekomo słyszał to od instalatora), że przepisy zabraniają instalacji kotła np 20kW w budynku wielorodzinnym. Proszę o wypowiedź w tej kwestii Cytuj
AdamGuitar Opublikowano 8 Października 2010 #2 Opublikowano 8 Października 2010 ?????. Nic o tym nie słyszałem. Wymaga się tylko pomieszczenia kotłowni. Cytuj
kaszel Opublikowano 8 Października 2010 Autor #3 Opublikowano 8 Października 2010 Tak też myślałem - farmazony. Jeśli chodzi o pomieszczenie kotłowni to zostało odebrane przez inspektora budowlanego i zastrzeżeń nie było. Dzięki quitar Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi