artis Opublikowano 24 Stycznia 2010 #1 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam. Mam taki kocioł: http://www.per-eko.pl/?ksw-24,35 Docelowo chciałem go połączyć z dwoma kominkami z płaszczami wodnymi, z tym że początkowo tylko z jednym( w mieszkaniu na pierwszym piętrze) a po kilku latach z drugim, który będzie na parterze w lokalu gastronomicznym który chcę otworzyć. Wszystko musi ogrzać CO i CWU dla całego budynku (kubatura 1000 m.sześć.). Potrzebuję jakiegoś schematu jak to wszystko połączyć bo za niedługo biorę się za remonty tej rudery...Więc gdyby któryś z Kolegów coś miał to bardzo bym prosił... :huh:)) Pozdrawiam. Cytuj
artis Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor #2 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Przepraszam że się tak narzucam, ale jest to dla mnie ważny temat a w necie nic nie znalazłem więc chciałbym odświeżyć moje pytanie. Cytuj
automatyk Opublikowano 25 Stycznia 2010 #3 Opublikowano 25 Stycznia 2010 instalacja wymaga indywidalnego podejscia do sprawy tak wiec nie licz że dostaniesz tu jakiś uniwersalny schemat a z kąd klikasz? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi