RolandG Opublikowano 29 Kwietnia 2022 #1 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Kupilem dom , instalacja juz byla, dokumentacji brak. Teraz probuje zrozumiec co i jak chodzi. Nie jestem hydraulikiem i przepraszam z gory za zadawanie glupich pytan. Mam taka dodatkowa rure ktora idzie w sufit. Znajduje sie pomiedzy czerwona pompa objegowa a zielona ( chyba ) cyrkulacyjna. Rura jest miedziana , nie posiada zadnych zaworow. Poco ona tam ? Cytuj
Outsider Opublikowano 29 Kwietnia 2022 #2 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Być może to rura do naczynia przelewowego. Cytuj
RolandG Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Autor #3 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) I to jest ok rozwiazanie ? tam chyba wlatuje goraca woda. Edytowane 29 Kwietnia 2022 przez Ryszard Proszę nie cytować ostatniego postu Cytuj
Outsider Opublikowano 29 Kwietnia 2022 #4 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Jak wszędzie gdzie nie panuje ciśnienie. A jaka ma wlatywać? Zimna ? Przykładowy schemat. Cytuj
RolandG Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Autor #5 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) Dziekuje Bardzo ! To mam jeszcze jedno pytanie - tutaj mam wejscie do pieca. od gory ( czerwona otulina ) to wyjscie z boilera szara otulina prowadzi do rury ktora znika w suficie i w podlodze czy przez szara rure wlatuje tez zimna woda do pieca - nie bardzo rozumie poco wyjscie z boilera : Edytowane 29 Kwietnia 2022 przez Ryszard Proszę nie cytować ostatniego postu Cytuj
RolandG Opublikowano 3 Maja 2022 Autor #7 Opublikowano 3 Maja 2022 tak sa - przepraszam ze nie odpowiadalem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi