Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fatalnie muli...

Wszedłem do kasy, udało się.

Pozaznaczałem , wpisałem pesel - kliknąłem i miele... ŁADOWANIE  chyba z 15 minut ☹️

Opublikowano
48 minut temu, radziol napisał:

tak , działa sklep, możesz kupić tylko jeden asortyment, albo karlik, albo pieklorz, albo greenpal

ok ale co ma piernik do wiatraka greenpall i tak nie sfinalizuje bo póki co go nie maja na stanie ..

a skoro karlik się pojawił i był dostępny to zamówiłbym go i dalej polował na greenpall który mam w koszyku przecież sami piszą że dodanie któregoś z produktów do koszyka nie daje gwarancji zakupu 

mam pytanie do doświadczonych w tych łowach czy jak usunę greenpala z koszyka żeby móc w między czasie upolować karlika czy pieklorza to mocno obniże swoje szanse na zakup greenpalla ? 

Opublikowano

Tak obniżysz z tego względu, że jest go bardzo ciężko kupić. Samo dodanie do koszyka to już kilka sekund cennego czasu. A tak jak się pojawi robisz krok kasa i zapłać. 

• Zgadzam się 1
Opublikowano
50 minut temu, konyszef napisał:

ok ale co ma piernik do wiatraka greenpall i tak nie sfinalizuje bo póki co go nie maja na stanie ..

a skoro karlik się pojawił i był dostępny to zamówiłbym go i dalej polował na greenpall który mam w koszyku przecież sami piszą że dodanie któregoś z produktów do koszyka nie daje gwarancji zakupu 

mam pytanie do doświadczonych w tych łowach czy jak usunę greenpala z koszyka żeby móc w między czasie upolować karlika czy pieklorza to mocno obniże swoje szanse na zakup greenpalla ? 

Niby nic, ale ta platforma sklepowa jest kompletnie do bani. 

Opublikowano

Dokładnie jaskiniowcy z nich. Kiedyś było widać ile palet jest dostępnych chociaż. Chyba na tauronie szybciej kupię. Greena usunelem bo miesiąc nie mogłem trafić a b karlik i teraz to samo z karlikiem. Płakać się chce na ta komunę.

Opublikowano

2t Karlika zamówione 19.01, dostarczone dopiero dziś 31.01 (wielkopolska). Co ciekawe w sklepie PGG nie mam nic na liście zamówień, potwierdzenie dostałem tylko mailowo

Opublikowano (edytowane)

potwierdzam

Edytowane przez Ryszard
Proszę nie cytować ostatniego postu
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.