Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 10.02.2022 o 08:12, zbycha napisał(a):

..jeśli wiesz, że towar jest dostępny, to klikasz przejdź do kasy,

powtarzam kolejny raz nie trzeba odświeżać koszyka.

Rozwiń  

🤣 no wiem jak odświeżam sam koszyk i ramka zmieni się , że towar dostępny , czyli to samo 😉

Edytowane przez lenON22
Opublikowano (edytowane)

ale nie fart praktycznie od 6 30 klikałem ;O może pojawił się w tym samym czasie co zakupiony dzisiaj karlik

Edytowane przez delik
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 10.02.2022 o 08:47, delik napisał(a):

ale nie fart praktycznie od 6 30 klikałem ;O może pojawił się w tym samym czasie co zakupiony dzisiaj karlik

Rozwiń  

Grenn był razem z Karlikiem, tylko dużo krócej 7:48

Edytowane przez BaRoKo
Opublikowano
  W dniu 10.02.2022 o 09:11, BaRoKo napisał(a):

Grenn był razem z Karlikiem, tylko dużo krócej 

Rozwiń  

często tak jest? bo zawsze odświeżałem stronę i jak karlik był to próbowałem kupić karlika, nie widząc czy coś jest jeszczce dostępne

Opublikowano

green w koszyku czekamy kiedyś się uda ;D i będzie po temacie opału na przyszłą zimę... dopiero po przeczytaniu tego tematu wgl udało się coś kupić... pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

heh 🙂 wy to ręcznie klikacie, macie jakieś skrypty czy może te dodadki "Distill" używacie?

Z tego co sprawdziełem to dodatek distill cały czas piszczy jak się wybierze obserwuj całą stronę. Jak zaznaczyłem obserwację tylko "chwilowy brak" to nic teraz nie zapiszczało.

Opublikowano

Podpowie ktoś czy w momencie dostępności towaru można kontynuować zakupy od zakładki "kasa" (z już uzupełnionymi danymi) czy trzeba od samego początku przechodzić proces, czyli od zakładki "koszyk"?

Opublikowano
  W dniu 10.02.2022 o 09:37, piastun napisał(a):

heh 🙂 wy to ręcznie klikacie, macie jakieś skrypty czy może te dodadki "Distill" używacie?

Z tego co sprawdziełem to dodatek distill cały czas piszczy jak się wybierze obserwuj całą stronę. Jak zaznaczyłem obserwację tylko "chwilowy brak" to nic teraz nie zapiszczało.

Rozwiń  

ja bez niczego kupilem w tym tygodniu 2 tony dla siebie i 2 dla siostry, taniej nie bedzie

Opublikowano (edytowane)

tak to wyglądało, jak mogłem to klikałem... co parę sekund, teraz mam grena w koszyku oby udało się kiedyś i temat przyszłej zimy zamykam 😉

Edytowane przez delik
Opublikowano
  W dniu 10.02.2022 o 09:26, max1 napisał(a):

10:24

green 20 sekund

Rozwiń  

Widział ktoś ??

• Zgadzam się 1
Opublikowano

niestety nie widzialem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.