Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Karlik był dostępny i dodało mi 3tony do koszyka ale nie mogłem zapłacić bo po czasie komunikat brak wystarczającej ilości na danym składzie.Zastanaeiam się czy nie lepiej teraz zamawiać po tonie?Jak najlepiej teraz zrobić z tym co mam w koszyku jak będzie dostępność znowu?

Opublikowano

zostaw w koszyku a w drugim oknie poluj jak będzie dostępny !!

Opublikowano

w starym roku kupiłem jednorazowo raz 3 t a w drugim podejsciu 2 tony

Opublikowano

W poniedziałek udało mi się dodać Karolinkę do koszyka. Ale od wtorku widzę, że  jest usunięta z oferty. A w koszyku mi się wyświetla : sklep pgg nie prowadzi sprzedaży produktu.  To chyba skasuję ją z koszyka, bo mi blokuje polowanie na Karlika. Ktoś coś wie co się stało z tą Karolinka i czy i kiedy ewentualnie znowu będzie w ofercie ?

Opublikowano

Strona działa dziś koszmarnie, nawet distill nie jest wstanie pokazać dostępności:( czego używacie do sprawdzania dostępności? 

Opublikowano (edytowane)

3 razy dziś rzucili to już chyba nie będzie.. Dwa razy spóźniłem się o kilka minut.. nawet nie polizałem przez szybkę.. Jak do końca tygodnia nie upoluje 1T, to trzeba przeprosić się z okolicznymi składami.. Węgla mam do końca stycznia.  Mogliby po tonie chociaż sprzedawać, żeby wiecej  osób kupiło. Mi wystarczy jedna tona do końca zimy. A tak to jeden weźnie 3 Tony, a dwóch zostanie z niczym.

Edytowane przez mrozik44
Opublikowano

Czyli jak mam w koszyku to teraz w drugim oknie sprawdzać czy jest dostępne i jeżeli dodadzą to szybko przechodzić na okno z otwartym koszykiem i przejść do płatności?

24 minuty temu, radziol napisał:

zostaw w koszyku a w drugim oknie poluj jak będzie dostępny !!

Opublikowano

oczywiście , tylko w ten sposób kupisz

Opublikowano

he strona padła .......

Opublikowano

DDOS i nie wyrabiają:) Tylko limit 1 tony ich ratuje;) 

Opublikowano

obstawiam że bedzie karolinka dostępna:), ciekawe jak się pali w piecu ??

Opublikowano
3 minuty temu, radziol napisał:

oczywiście , tylko w ten sposób kupisz

Nie wiesz jaki czas można trzymać w koszyku?Spokojnie mogę wybrać płatność dotpay?Wczoraj udalo mi sie raz karlika dodać do koszyka potem pieklorza i niepotrzebnie sam skasowałem raz z koszyka to pewnie dzisiaj już by mi sie udalo kupić bo bylem na płatnościach

Opublikowano

Już działa

Opublikowano

Dobra idę zbierać chrust, taniej zdrowiej no i szybciej:)  

Opublikowano (edytowane)

Jakby wprowadzili limit 1T, to więcej osób by coś złapało, a tak to wszystko sie zapycha, zawiesza.. Ludzie tu siedzą całymi dniami, czas tylko tracą i nerwy.. Przeciez jedna tona na miesiac starcza,a  za miesiąc móże już być łatwiej kupić.

Kraj na węglu połozony, węgla dużo,  ale sprzedać go nie potrafią nawet w zimie mimo tłumów chetnych.. Nawet jakby kopalnie złota mieli, to tez by nie dali sobie rady..

Edytowane przez mrozik44
Opublikowano

Na Karlika długo czekałam na dostawę. 10-go kupiłam Pieklorza, opłaciłam w nocy z 100 na 11, by nie przyszedł w czwartek, bo mnie nie ma. I zgadnijcie co? Już wysłane, już w systemie i na 90% będzie jutro... A kurier do mnie dzwonił jak już jechał z węglem ostatnio 😄

No nic, wypełnię dokument odbioru przez męża z e strony PGG...

Opublikowano

Dobra zamówiłem sobie ogień Ultra, do końca zimy dojadę. 

Jak by była 1 Tona to handlarzyną by się dowody w rodzinach skończyły;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.