stasikk Opublikowano 6 Stycznia 2021 #1 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Witam, Chciałbym zakupić regulator pokojowy do pieca Vaillant VCPL246/3-5 R3, znalazłem na stronie producenta kilka modeli. Interesuje mnie model bezprzewodowy. Pytanie czy są jakieś inne sprawdzone regulatory do takiego pieca czy jestem skazany na vaillanta? Cytuj
piterchmiel1 Opublikowano 6 Stycznia 2021 #2 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Ja używam do Vaillanta Tybox 137. Miałem Salusa ale Tybox jest bardziej czuły Cytuj
stasikk Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor #3 Opublikowano 13 Stycznia 2021 A czy jest w nim możliwość sterowania C.W.U? Cytuj
BORA Opublikowano 4 Sierpnia 2021 #4 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Odgrzewam bo mam pytanie. Mianowicie, warto do Vaillanta VC 15 CS ecoTec plus zakupić sterownik pokojowy bezprzewodowy Salus? Moduluje pracą kotła czy działa on/off.? Nie mogę nigdzie znaleźć takiej informacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi