freegun Opublikowano 28 Maja 2009 #1 Opublikowano 28 Maja 2009 Witam wszystkich forumowiczow...Tym razem prosze o pomoc w doborze kotla wygrany mialem Buderus,Futura Econo. Ale przegladajac forum obawiam sie gdyz wymieniane sa inne firmy zupełnie mi nieznane. Posiadam w domu buderusa na mial i jestem zadowolony tylko ze teraz bym chcial dobry piec z zasobnikiem miedzy innymi na pelet. Po lekturze na forum obawiam sie czy moj wybur jest słuszny ... I prosze o pomoc kolegow z forum.... Cytuj
Neo Opublikowano 29 Maja 2009 #2 Opublikowano 29 Maja 2009 Ja polecam Klimosz Ling Duo. Nie jest najtańszy ale warto... Pozdrawiam Cytuj
JarekLub Opublikowano 30 Maja 2009 #3 Opublikowano 30 Maja 2009 Witaj, Jeśli jesteś zainteresowany konkretnie "Buderusem" polecam zwiedzenie kotłów: http://www.cichewicz.pl/produkty/kotly_grz..._econo_mini.php Cichewicz jest jakby tańszy, i naprawdę można negocjować z nimi cenę, a kociołki........, no cóż..... popatrz, porównaj i sam wyciągnij wnioski..... :) Gdybyś doszedł do wniosków - Futura Econo, odezwij się - osobiście stał u mnie w kotłowni 4 dni :) pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi