Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum o ogrzewaniu

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Sas bio compact 10 kw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak to mniej więcej wygląda po tygodniu użytkowania.

Mam jeszcze kolejny problem-raczkuje przy ustawieniach i dzis zauważyłem pojawiający się komunikat "brak łączności z czujnikiem pokojowym". Czujnik pokojowy Tech 292v2.

Lampka pali się czerwona i czasami na kilka sekund zapala się żółta. Wcześniej chyba żółta palila się cały czas.

Czujnika RS jeszcze nie mam kupionego i wszystko chodzi na tym jednym pokojowym.

20221013_191010.jpg

• Odpowiedzi 101
  • Wyświetleń 58.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Piec częściowo opanowany.

Kalibracja podajnika na pellet zrobiona, poprzestawialem delikatnie przerwy w podawaniu pelletu i inne parametry.

Niestety zauważyłem że zawor nr1 drogowy gubi sygnał(przy kalibracji otwiera się na maksa i zamyka, po czym zostaje zamknięty a czujnik pokazuje 5%). Przez to ogrzewanie parteru w ogole się nie uruchamiało(od pewnego czasu)a na zaworze nr2 4drogowym wszystko śmiga poprawnie. Zająłem siłownik i ręcznie pokrętłem ustawiłem przepływ i parter ruszył. Mam tylko jeden sterownik pokojowy 292v2. Docelowo muszę odkupić RS tylko jaki? Chcę mieć możliwość sterowania temperaturą osobno na pietrze i osobno na parterze. Chcę mieć możliwość sterowania piecem on line dlatego że pracuję w delegacjach a dla żony piec to czarna magia, a tak mógłbym na bieżąco sobie sterować zdalnie.

Czy możecie polecić konkretnie ktory RS mam zakupić? W piecu sterownik Tech 5555P, układ zamknięty, 4pompy od CO + 1 CWU. 3 obiegi grzewcze tj 2x podlogowka(dol osobno i gora osobno) grzejnikowy obieg do grzejnika w garażu i dodatkowo do grzejnika łazienkowego.