Joke00 Opublikowano 7 Grudnia 2018 #1 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Witam posiadam piec Cichewicz futura s dual 26kw i zainstalowany przez instalatora palnik kipi do 26kw we środę. Oczywiście w miejsce starego podajnika. Jako według mnie montaż był trochę na odczepne kupiłem płytę izolacyjną krzemiano-wapienna i poprawiłem mocowanie palnika bo rura ocierała o otwór w płycie montażowej. I później zaczęły się schody do ukruszył się lut od zasilania wentylatora, ale zanim do tego doszedłem instalator telefonicznie powiedział żebym przywrócił ustawienia fabryczne (sterownik plum ecomax 350) i to był duży błąd. Teraz nie mogę sobie poradzić z ustawieniem sterownika/palnika i piec nie rozgrzewa się bardziej niż do 44 stopni, zadane 55. Pomóżcie proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilal Opublikowano 7 Grudnia 2018 #2 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Witaj Wal tutaj Koledzy pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joke00 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor #3 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 temat do zamknięcia temat rozwiązany w powyższym linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.