metalbet Opublikowano 2 Września 2016 Autor #26 Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) nie wystrczyła by pompa 25/40 bo tak jak wczesniej pisąłem nie dawała rady popchnąć w dalsze grzejniki i załozyłem tez 25-60 tylko zwykłą bez adaptu i było dobrze teraz mam z samo adapt i szumi czy może byc problem naprzykład że wczesniej na pompe szło taka grubą rurą co chyba dwa cale i z pomy tez a teraz jest przeróbka na miedziana chyba 28?? Edytowane 2 Września 2016 przez Ryszard Nie ma potrzeby cytowania ostatniego postu Cytuj
sambor Opublikowano 2 Września 2016 #27 Opublikowano 2 Września 2016 No widzisz i masz rozwiązanie problemu - zmienić rurę na większą Cytuj
metalbet Opublikowano 6 Września 2016 Autor #28 Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) no tak ale miało by to znaczenie na takim krótkim odcinku 130cm że wyjście z pompki było rurą chyba 2 cale a teraz jest miedzianą 28??? Edytowane 6 Września 2016 przez Ryszard Nie ma potrzeby cytowania ostatniego postu Cytuj
metalbet Opublikowano 10 Września 2016 Autor #29 Opublikowano 10 Września 2016 Witam serdecznie tak tylko informacyjnie wezwałem hydraulika co zakładał mi mieć odnośnie tych sumów i co?? wystarczylo przykrecić tylko troszeczke powrót w 1 szafce i wszystko ok TAK ŻE TEMAT CHYBA ZAMYKAM POZDRAWIAM SERDECZNIE I DZIEKUJE ZA POMOC W TEJ SPRAWIE Cytuj
sambor Opublikowano 10 Września 2016 #30 Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) Czyli były za duże przepływy - pewnie w bliższym kotłowni rozdzielaczu. Ten sam efekt byś osiągnął zmniejszając przepływy przez same grzejniki. Edytowane 10 Września 2016 przez sambor 1 Cytuj
metalbet Opublikowano 10 Września 2016 Autor #31 Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) dziekuje slicznie pozdrawiam serdecznie Edytowane 10 Września 2016 przez Ryszard Nie ma potrzeby cytowania ostatniego postu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi