maniek130 Opublikowano 18 Stycznia 2014 #1 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam Mam problem z niską temp spalin bo oscyluje w granicach 49-67 przez co włącza mi się zapalarka nawet gdy kocioł jest rozpalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robogaz Opublikowano 19 Stycznia 2014 #2 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wydaje mi się ze jest to mala ilosc opału i brak kalorji lub brudny czujnik lub uszkodzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek130 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor #3 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Czujnik jest nowy 2 dniowy a tak się dzieje od początku. do tej pory na starym czujniki miałem ustawienia podawanie 100% na 3s a podawanie wstępne na 10s i wszytsko działało dobrze teraz mam podawanie 100%na 3,4s a wstepne podawanie na 14s i nadal niska temp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robogaz Opublikowano 19 Stycznia 2014 #4 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 czyli jest brak temperatury na palenisku a moze jest gdzies lewy wiatr z dmuchawy lub zbyt duzy ciąg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek130 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor #5 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ciąg zmniejszyłem dmuchawę dokręciłem bo były troszke luźno śrubki ale to nic nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.