rtomas Opublikowano 9 Sierpnia 2013 #1 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Pozdrawiam wszystkich użytkowników, potrzebuję zamontować kurtynę powietrzna nad drzwiami wejściowymi do sklepu. Wysokość drzwi to 190 cm i szerokość 100 cm. Nie znam się na kurtynach powietrznych, ale wiem że jest ich ogromny wybór i ciężko się na coś zdecydować. Znalazłem jedną z kurtyn powietrznych , które mnie zainteresowała i jest produktem firmy Frico, jest dosyć droga, więc chciałem się poradzić czy jest warta tej ceny. Chyba że macie jakieś inne propozycje.
fiklas Opublikowano 12 Sierpnia 2013 #2 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witam, podpinam się pod pytanie gdyż mam identyczny problem. Szukam kurtyny powietrznej ale zupełnie się na tym nie znam. Proszę o pomoc. __________________ bl660c g8
henryk1953 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 #3 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witaj!!! Może to będzie pomocne. http://www.kurtyny-n... - poradnik.pdf POZDRAWIAM,HENRYK1953
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.