Tomek82 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 #1 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam Jakie odpowietrzniki automatyczne do kaloryferów są dobrej jakości? i nie będę musiał i wymieniać co chwile. Proszę o markę, co polecacie?
ladkar Opublikowano 8 Sierpnia 2012 #2 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Bardzo przyzwoite są kątowe Afriso oraz Flamco. Ja osobiście jeszcze nie słyszałem o problemach z ww.firmami.
Gość vlepek Opublikowano 18 Lutego 2013 #3 Opublikowano 18 Lutego 2013 Nie jestem pewien czy afriso robi odpowietrzniki automatyczne do grzejników.afirso robi bardzo dobre odpowietrzniki ale tzw fajki ktore maja zastosowanie np na dwa grzejniki lub nawet przy pionach. Jesli chcesz zastosowac do kazdego grzejnika to chyba bardziej takie cos; http://www.ferro.pl/produkt-automatyczny-zawor-odpowietrzajacy-aercal-do-grzejnikow-chromowany-3329-507AERCAL.html Sa jeszcze z firmy caleffi
darecki2308 Opublikowano 23 Marca 2013 #4 Opublikowano 23 Marca 2013 Sa jeszcze z firmy caleffi Witaj jesteś w stanie określić cenę tego zaworu wraz z jego funkcjonalnością :P
automatyk Opublikowano 24 Marca 2013 #5 Opublikowano 24 Marca 2013 Witaj jesteś w stanie określić cenę tego zaworu wraz z jego funkcjonalnością :P odpuśc sobie ,na dzien dzisiejszy nie wymyslono skutecznych i niezawodnych odpowietrzników ,proponuje manualny odpowietrznik
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.