Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 12.12.2012 o 05:26, Bono2012 napisał(a):

nie umie robić tatich urządzeń jak kotły co to fakt,nie umiem również zrobić telewizora ani pralki ,,,,

Mogę Cię zapewnić, że gdyby telewizory, pralki jak i inne urządzenia powszedniego użytku były tak ułomne i wadliwe jak nasze "automatyczne kotły na paliwa stałe", to zapewne także były by udoskonalane przez nas amatorów.

Opublikowano
  W dniu 12.12.2012 o 05:26, Bono2012 napisał(a):

nie umie robić tatich urządzeń jak kotły co to fakt,nie umiem również zrobić telewizora ani pralki pracuje ide do sklepu ikupuje a nieudaczniki ilewusy muszą robić sami

W czasach czarno-białych telewizorów, praktycznie w każdej kamienicy był gość który naprawiał TV i to nie dla kasy , był to przeważnie amator, zapaleniec o dużej wiedzy i praktyce.

Kasy z tego nie było wielkiej ale renomę to on miał - w każdy świątek, piątek naprawiał i miał duży szacun w okolicy.

Podobnie była z magikami od pralek - w szczególności od pierwszych automatów.

Obecnie jest inaczej i ta sytuacja wytworzyła nieudaczników i lewusów którzy nie potrafią zmienić baterii tylko kupują nowy sprzet (sic)

Pozdrawiam

Wszystkich myślących "lewusów i nieudaczników" oby Nas było jak najwięcej.

PS ten przykład z bateriami sam przerabiałem 2 lata temu w mojej rodzinie -chłopak (15l) syn kuzynki stwierdził że aparat jest zepsuty bo przestał robić zdjęcia ,

po mojej interwencji aku z aparatu trafiło do ładowarki :P a aparat działa do tej pory.

Opublikowano
  W dniu 11.12.2012 o 22:23, Blackbird napisał(a):

Zostawmy Bona w spokoju, bo przez takich ludzi w kraju dzieje się tak jak się dzieje i ta polska mentalność nigdy nie zginie. Tak jak pisałem w innym temacie - normalny człowiek nie rejestruje się na forum, żeby napisać pierwszy post w stylu Bona - wystarczy wejść w jego profil i zobaczyć jak sprawa wygląda.

Wstyd żeby wszystko robić na siłę.

Nie musisz mnie zostawiać w spokoju,mnie w tym kraju jest dodrze, a co masz do mojego profilu jak czytasz i piszesz to nie bierz widocznie za dużą działke wziąłeś i coś z oczami ci się porobiło

Opublikowano

To że nic nie umiesz to że jesteś zazdrosny to że jesteś arogancki to już wiemy wszyscy ale bardzo dobrze byłoby gdybyś pisał na temat a jeżeli nie masz zdania to idż na zakupy jak napisałeś.

Ja wiem że odpiszesz znowu jakiegoś głupiego posta ale trudno.Myśle że każdy normalny forumowicz nie będzie z Tobą wiecej pisał.

Opublikowano

witam.co wyście się uczpili stalmarka dla mnie każdy kocioł co to tylko kupa blachy żecz która z czasem się zużywa itrzeba ją wymienić,obojętnie czy to stalmark czy inne badziewie jeszcze raz powtarzam nie znam nikogo z firmy STALMARK NIKOGO!!!! nie jestem sprzedawcą,producentem,hurtownikiem,i ważne żeby to żelastwo paliło i było bezawaryjne a kto to wyprodukował to mnie to wali, ten kocioł który posiadam jak na razie działa dobrze.Czytając różne artykóły w necie ludzie pisząc o kotłach co piszą jak o czymś wyjątkowym jakby byli zakochani w tym złomie a swoją drogą to róbcie sobie te swoje kotły powodzenia

Opublikowano (edytowane)

O ja pierdziu ale rozpierducha sie w temacie zrobiła - niezła jazda w sumie na temat chyba. :)

A jak już taki bajzel to tylko dodam że calkowicie popieram robogaz i Blackbird, i nie żeby tak bez wazeliny ale nie bedę z buciorami się pchal bo jeszcze mnie sie na koniec dostanie :)

A do Bono2012 nie żebym niegrzeczny był ale staraj się zwracać uwagę przynajmniej na ortografie ( np. atrykóły - wstyd )

Edytowane przez orzeszko
  • 2 lata później...
Opublikowano (edytowane)

Powiem tak wymieniłem kilka marketowych kotłow [ u klijentów ] Niestety potrafiły paść po 4-5 latach . Wymieniłem kilka bojlerów [ masówki ]  Padły także po kilku latach .Mój pierwszy kocioł zbudowałem na ,,kolanie ] Jako chłopaczek 22 letni ;; młotkiem i palnikiem chodzi  już ze xx lat  aż wstyd się przyznać bojler także ma ze 20 lat . Dzisiaj się robi dziadostwo nie będę dalej pisał bo bez sensu dlaczego . .[Mnie nie stać na masowe  dziadostwo]  A tak to się robi na xx lat i za przysłowiową czapkę śliwek na kilkadziesiąt lat dla przykładu tylko malutki wycinek moich wypocin na kolanie  warte kilkadziesiąt tyś pln bo tyle bym musiał wybulić ; PS BONO  oprócz kasy [ mi nie braknie]  jest takie cóś co trudno określić  ALE TY TEGO NIE ROZUMIESZ  Satysfakcja jak po xx latach dzieci mówią o to tata zbudował i bangla do dziś . Ups dziś dzieci mówią do wnuka że dziadek . Bono powiem tak ty idziesz i kupujesz bo za cinki jesteś aby co kolwiek zrobić samemu sorry  ale taka prawda - może boleć

post-39699-0-44826900-1426274647_thumb.jpg

post-39699-0-42594500-1426274741_thumb.jpg

post-39699-0-26948300-1426274878_thumb.jpg

post-39699-0-04536000-1426275112_thumb.jpg

post-39699-0-89452200-1426275141_thumb.jpg

post-39699-0-65855000-1426275171_thumb.jpg

post-39699-0-57696700-1426275262_thumb.jpg

post-39699-0-92628000-1426275333_thumb.jpg

Edytowane przez kociołsam