Adam77 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 #1 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam chciałem zapytać użytkowników w/w pieca o opinie.Spalanie w sezonie itp... Cytuj
Adam77 Opublikowano 2 Września 2008 Autor #2 Opublikowano 2 Września 2008 Cos mi sie wydaje,że nie ma za wielu użytkowników tego pieca? Cytuj
IVEN Opublikowano 2 Września 2008 #3 Opublikowano 2 Września 2008 Żeby wydać opinie o piecu, trzeba by go użytkować . A niestety firma ta znana jest z produkcji bojlerów, a tylko od roku produkuje kotły Cytuj
tasheena Opublikowano 8 Stycznia 2012 #4 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Jeżeli kogoś interesuję kontynuacja tego starego wątku, to chętnie się podzielę moimi spostrzeżeniami-mam piec od 3 miesięcy. Także ciekaw jestem opinii innych osób. pozdr. Cytuj
rollingstone Opublikowano 15 Kwietnia 2012 #5 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 OJ nie wiem czy jeszcze to dla tasheena ważne ale interesuje.... mam EKO-KWR 25 szykuje sie do przeróbek kotłowni (zawory bezp . 3/4drożny ) także jeśli ktoś ma spostrzeżenia apropos układów z tym "sercem" to walić!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi