Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SanitSystem

A ten automatyczny palacz to jak porusza linką - ma tylko dwa położenia (on/off) czy pośrenie też (zależne od temperatury - jak miarkownik)?

Jeśli jest tylko on/off to jaki jest czas zamknięcia/otwarcia?

zamyka on/off czasu to niestety nie pamietam (nie zwaracałem uwagi nigdy) ale w wolnej chwili sprawdzę i dam znać.

Opublikowano (edytowane)

Yyy, zrobiłbym to tylko nie chciałem być posądzony o reklamę i jakiś współudział,po za tym ten nowy producent strony WWW jeszcze niema dopiero w budowie,to co każdemu przesyłam dostałem na skrzynkę poczt.jeżeli można tak oficjalnie to czemu niesmile.gif ja nie widzę przeszkód.

Edytowane przez jaceksw47
Opublikowano

ładuj oficjalnie jeśli jest coś nowego i wartego polecenia to warto w ten czy inny sposób to pokazać. Myślę że admin nie bedzie miał przeciwskazań jest raczej przyjazny i to formu też :))). Co do fex-a to jest to dobry kocioł może troche estetyka kuleje (mam nadzieje że nowy producent nad tym popracuje ) ale tak ogolnie to jest fajny zwłaszcza cena jest w miarę przyzwoita.

Opublikowano (edytowane)

KOTŁY FE-X ,no estetycznie nie najlepiej ale znośnie w porównaniu z irlehem to trochę przepaść (wyglądowo),cena myślę że dobra -przystępna,poczekamy na rozwój produkcji.Jak zapakować ten plik z tymi materiałami tu coś mi nie wychodzi.

Ferrum.ppt

Edytowane przez jaceksw47
Opublikowano (edytowane)

To wspaniała informacja. Z niecierpliwością czekam na dalsze informacje.

Edytowane przez arthi
Opublikowano (edytowane)

SanitSystemA ten automatyczny palacz to jak porusza linką - ma tylko dwa położenia (on/off) czy pośrenie też (zależne od temperatury - jak miarkownik)?Jeśli jest tylko on/off to jaki jest czas zamknięcia/otwarcia?

.

Witam czy automatyczny palacz działa na takej zasadzie jak unister ,podejrzewam że rózni się tylko obudową ?na marginesie te fajne kotły są chyba przeznaczone do spalania drewna niż węgla ? czy mylę się.pzdrawiam

Edytowane przez Mikesz62