garonix Opublikowano 20 Grudnia 2010 #1 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam, mam problem a mianowicie w mieszkaniu zostały zamontowane za małe grzejniki co stwierdził znajomy hydraulik, mimo ich rozmiaru mieszkanie nagrzewa się do upragnionych 20 stopni ( po pewnym czasie :( ) przez co moim zdaniem drastycznie rośnie mi zużycie gazu, czy jeśli dołożę grzejnik by mieszkanie nagrzewało się szybciej spadnie mi zużycie gazu. ?? Cytuj
AdamGuitar Opublikowano 20 Grudnia 2010 #2 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Niestety nie . Wzrośnie tylko komfort czasu uzyskiwania temperatury w mieszkaniu. Cytuj
garonix Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor #3 Opublikowano 20 Grudnia 2010 to w takim razie czy zużycie gazu nie wzrośnie ?? Cytuj
AdamGuitar Opublikowano 20 Grudnia 2010 #4 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Może wzrosnąć , ale różnice mogą być niezauważalne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi