ciolas1 Opublikowano 30 Listopada 2010 #1 Opublikowano 30 Listopada 2010 czy moglby ktos mi pokazac jak krowie na rowie wedlug schematu w zalaczniku co gdzie zamontowac, jakie zawory, pompy itd. zadne schematy nic mi nie daja bo nie widze na nich swojej kotlowni, dlatego prosil bym kogos o dorysawanie wszystkiego co musze zakupic jesli to nie stanowi problemu. z gory dzieki bez_tytu_u.bmp Cytuj
ciolas1 Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor #3 Opublikowano 30 Listopada 2010 zebym ja wiedzial jeszcze co te piktogramy oznaczaja, wiem ze chce takze zawor trojdrozny i zasilanie cwu bez grzejnikow(wersja na lato) Cytuj
Mushasi Opublikowano 30 Listopada 2010 #4 Opublikowano 30 Listopada 2010 to pokaż który schemat Cię interesuje wyjaśnię Cytuj
ciolas1 Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor #5 Opublikowano 30 Listopada 2010 chyba drugi bo chce miec podlogowke w lazience Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi