kry83sti Opublikowano 13 Marca 2010 #1 Opublikowano 13 Marca 2010 Witam.Szykuje sie do kapitalnego remontu mieszkanka 65m2....3,5m-kamienica(chcialbym obnizyc ale nie wiem czy to ma sens...mozna obnizyc max o 30cm gdyz okna nie pozwalaja na obnizenie do nizszego poziomu.65m2 jest to 5 pomieszczen gospodarczych,2 pokoje w ktorych znajduja sie piece kaflowe oraz kuchnia,lazienka-brak ogrzewania,oraz wspolny przedpokoj-rowniez brak ogrzewania.W zwiazku z tym mam pytanie jakie polecacie ogrzewanie do zalozenia w takim mieszkaniu.Myslalem o jakis KUCHNIACH CO lub DOMOWYCH KOTLACH CO,ewentulanie ogrzewanie gazowe....ale mysle ze koszty ogrzewania sa wieksze.Ma ktos jakis ciekawy pomysl??? Cytuj
kris90 Opublikowano 15 Marca 2010 #2 Opublikowano 15 Marca 2010 Witaj najlepiej zamontować w tym mieszkaniu kocioł C.O. Myślę że kocioł 8 KW z płytą grzejna na górze powinien Ci wystarczyć. Cytuj
panek Opublikowano 16 Marca 2010 #3 Opublikowano 16 Marca 2010 witam ja bym sobie na twoim miejscu zamontował wkład do kuchni kaflowej jest to fajne rozwiązanie normalnie palisz sobie w piecu można gotować na kuchni a przy okazji masz ciepłe grzejniki i można sobie zamontować zbiornik na wodę użytkował np 140l Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi