piotomoto Opublikowano 23 godziny temu #1 Opublikowano 23 godziny temu Hej, mam problem, serwisant ustawił mi 65" i rachunki wystrzeliły więc zmniejszyłem na kotle tak jak było wcześniej 45, czy dobrze zrobiłem ? może jeszcze zmniejszyć hmm Czytałem że kondensacja to 30/40 POWROTNEJ WODY CZYLI -10/15" TO CO na kotle czyli teraz mi tak wychodzi 30/35 jest ok ? Jak zmienić w tym piecu graniczną nie tą na wyświetlaczu co sam klikam tylko w trybie serwisowym bo nie mogę znaleźć w intrnetach. Czytałem że dobrze ją ustawić żeby piec się nie rozpędzał. Myślę może jak ustawie dobrą graniczną to może uruchomię sterownik żeby sobie pyrkało w dzień i mocniej raz na wieczór i rano ale na razie jak tak ustawie to piec rozpędza się do 65 eh Mam sterownik wew ale wyłączyłem ponieważ w przedpokoju nie grzeje i odczytuje mróz 🙂 Czy ten piec ma tryb ECO skoro jest ikonka i nazywa sie eco >? jak go optymalnie ustawić ? żeby wydajnie pracował. Bardzo proszę o info bo zbankrutuje 🙂 mogę dać telefon żeby ktoś zadzwonił i mi pomógł zdalnie to ustawić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi