JacekFF Opublikowano 21 Sierpnia #1 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Witam. Kocioł defro eko lux. W tamtym roku wyskoczył mi komunikat "chwilowy brak obrotów". Wystarczyło wtedy wyczyścić kocioł i wszystko działało do wczoraj. Wczoraj komunikat się powtórzył ale czyszczenie kotła nie pomogło. Komunikat wyskakuje co kilka godzin, wydaje mi się że w momencie gdy kocioł wstaje z nadzoru. Wtedy wentylator nie może ruszyć ale nie za każdym razem. Test drożności i łożysk przechodz. Hallotron lekko się obraca. Pierwsze myślę wymienić kondensator w wentylatorze. Jeśli to nie pomoże to co jeszcze można sprawdzić? Wentylator WTA120T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik90 Opublikowano 10 Października #2 Udostępnij Opublikowano 10 Października Odkręcałeś wentylator? Często polaczenie wentylatora z kotłem jest zapchane popiołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi