mariusz1415 Opublikowano 9 Grudnia 2022 #1 Opublikowano 9 Grudnia 2022 (edytowane) Witam. Mam pytanie czy można na zasilaniu CWU za pompą wpiąć się trójnikiem i puścić rurkę do drugiego pomieszczenia żeby zrobić tam grzejnik? Chce zrobić 3 grzejniki w piwnicy i zależy mi żeby grzały mocniej niż grzejniki w domu. Czy można zrobić coś takiego i czy będzie to działać. Wrzucam taki kiepski szkic zrobiony na telefonie. Pozdrawiam Edytowane 9 Grudnia 2022 przez mariusz1415 Cytuj
1mps Opublikowano 9 Grudnia 2022 #2 Opublikowano 9 Grudnia 2022 A jak pompa przestanie po dogrzaniu bojlera ? To co wtedy ? Cytuj
mariusz1415 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Autor #3 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Ja mam praktycznie cały czas czujnik wyjęty z bojlera Cytuj
1mps Opublikowano 9 Grudnia 2022 #4 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Czyli sposób na grzanie powrotu. W takim układzie powinno działać raczej bezproblemowo. Cytuj
mariusz1415 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor #5 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Raczej chodzi mi o mieszanie wody w kotle ,nie przebija mi jak pompa chodzi ciągle Cytuj
1mps Opublikowano 10 Grudnia 2022 #6 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Jak zwał tak zwał na jedno wychodzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
🔧 Szukasz fachowca?
Wybierz branżę i porównaj oferty firm z Twojego regionu
🔧 Potrzebujesz serwisu pompy ciepła?
Diagnostyka, naprawa, przegląd — firmy serwisowe z okolicy
Znajdź serwisDołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.