Bishop17 Opublikowano 2 Listopada 2022 #1 Opublikowano 2 Listopada 2022 Witam mam problem zakupiłem używany pięć na pellet Kamen Perfekt 20 kw i z pieca wychodzą 3 przewody,jeden ze złączem internetowym i dwa czarne 2 żyłowe nie są opisane czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć do czego te dwa kable służa czy to jakieś czujniki w piecu pozdrawiam Cytuj
mikus39 Opublikowano 2 Listopada 2022 #2 Opublikowano 2 Listopada 2022 To tak. Rj 45 i dwa prawdobnie do czujnika cwu i czujnika temp. 1 Cytuj
Snurq Opublikowano 2 Listopada 2022 #3 Opublikowano 2 Listopada 2022 RJ-12 od jakiegoś urządzenia RS (może moduł Internet, może regulator pokojowy) Widzę, że nie masz wpiętego termika i czujnika CO, więc to pewnie te dwa czujniki. Musisz zmierzyć miernikiem, czujnik CO będzie miał około 2kOHM, a termik zwarcie. Cytuj
Rozwiązanie Bishop17 Opublikowano 2 Listopada 2022 Autor Rozwiązanie #4 Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) W dniu 2.11.2022 o 19:09, Snurq napisał(a): RJ-12 od jakiegoś urządzenia RS (może moduł Internet, może regulator pokojowy) Widzę, że nie masz wpiętego termika i czujnika CO, więc to pewnie te dwa czujniki. Musisz zmierzyć miernikiem, czujnik CO będzie miał około 2kOHM, a termik zwarcie. Rozwiń Dzięki panowie jutro sprawdzę te napięcie jak kolego pisze i dam znać z góry dziękuję za podpowiedzi Edytowane 3 Listopada 2022 przez Ryszard Proszę nie cytować ostatniego postu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi