Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie - co się dzieje? Jakaś nowa sztuczka w ramach toru przeszkód? 😞 

W momencie pokazania się jakiegokolwiek towaru następuje zawieszenie strony i koszyka - martwa, nie reaguje na kliknięcia.

Towar znika i koniec blokady, działa normalnie.

Opublikowano

Mi się dziś jeszcze nic nie pokazało!! Niewiem czy moge iść na fajke bo tone potrzebuje😁

Opublikowano

U mnie również taka sytuacja. Karlik w koszyku, strona otwarta, wybrany cel opałowy i sposób dostawy kurier. W momencie pojawienia się towaru na drugiej karcie klikam 10x "Przejdź do kasy" i... nic. Przeglądarka nawet żadnego żądania nie wysłała. 

Opublikowano

Karlik zamówiony 20.01. już na miejscu, data pakowania 29.01.2022, kurier dzwonił 30min przed dostawą 😉IMG_20220201_081721_copy_1488x1984.thumb.jpg.52ea88c8100a5e8ab9582d3573e0ad38.jpg

Opublikowano

Fajnie że zmieniają godziny dodawania towaru ... Nadaje to pikanterii i wyostrza zmysły .... Moja żona mnie budzi rano i pyta czy  węgiel był i czy kupiłem 🤣

Opublikowano
10 minut temu, lenON22 napisał:

Karlik zamówiony 20.01. już na miejscu, data pakowania 29.01.2022, kurier dzwonił 30min przed dostawą 😉IMG_20220201_081721_copy_1488x1984.thumb.jpg.52ea88c8100a5e8ab9582d3573e0ad38.jpg

Też zamawiałam 20.01 i dziś czekam na kuriera. Narazie dostałam smsa że zostanie dostarczony w dniu dzisiejszym

3 minuty temu, MARCINDZIALDOWO napisał:

Fajnie że zmieniają godziny dodawania towaru ... Nadaje to pikanterii i wyostrza zmysły .... Moja żona mnie budzi rano i pyta czy  węgiel był i czy kupiłem 🤣

Ja pamiętam swój pierwszy zakup. Było to o 6.40 i budziłam męża, że kupiłam groszek. 😂 Nigdy nie sądziłam, że poczuje się jak bohater domu kupując 1 tonę karlika 😂

• Lubię to 1
Opublikowano

Nie. U mnie dziś nic niebyło nie wiem o co chodzi?

Opublikowano

Chwilę po Karliku ale naprawdę chwilę nie zdążyłem nawet dodać do koszyka.

Opublikowano

Błąd weryfikacji formularza - potencjalne użycie automatu lub bota. Proszę spróbować jeszcze raz złożyć zamówienie lub skontaktować się z obsługą sklepu internetowego.

doszedłem do płatności i taki komunikat,w końcu wyłapią boty i automaty

• Przydało się 1
Opublikowano
4 minuty temu, tomasz23u napisał:

Błąd weryfikacji formularza - potencjalne użycie automatu lub bota. Proszę spróbować jeszcze raz złożyć zamówienie lub skontaktować się z obsługą sklepu internetowego.

doszedłem do płatności i taki komunikat,w końcu wyłapią boty i automaty

ale przecież nie używałeś automatów ani botów? więc komunikat jest false i mechanizm działa źle

Opublikowano

tak właśnie ręcznie kliknąłem w kasie jak juz towaru nie było i takie coś wyskoczyło

Opublikowano

Karlik w Big Bagu dodany do koszyka,przeszedłem do adresu dostawy itd potem klikam do kasy i trwa obliczanie do tej pory :)

Opublikowano

Mam Greena w koszyku może do końca tygodnia się uda kupić . Powodzenia wszystkim w zakupach. Oby każdy kupił byl zadowolony. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.