Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdjęcie z wczoraj. Druga tona greenpal dotarła do mnie szkoda ze kurier na plac nie wjechał bo ma wyjeba... Co do samego kupna to tragedia tysiąc podejść przed praca po pracy a nawet w czasie pracy. Ten akurat 3 tygodnie kupowałem.

Opublikowano

Granulacja ok trochę się kopci ale ja mam szuflade więc przy każdym opale się kopci he he

Opublikowano
17 minut temu, Drr napisał:

Błąd weryfikacji formularza - potencjalne użycie automatu lub bota. Proszę spróbować jeszcze raz złożyć zamówienie lub skontaktować się z obsługą sklepu internetowego. Kod błędu #KASA-RECAP3-3  co za dzbany .. tam gdzie faktycznie bot chodzi to wolna amerykanka a czlowiek tony wegla kupic nie moze wiecej

Pewnie za dużo razy zrobiłeś odświeżenie kasy... albo oni to naprawdę źle wdrożyli...

Opublikowano

dzisiaj po ptokach

Opublikowano
1 minutę temu, radziol napisał:

dzisiaj po ptokach

niekoniecznie ...wczoraj rzucili po 14.30

Opublikowano

Distil niee ja mam i jest ok ale muli i lagi są w odpowiednich chwilach po 5 minut. W tych godzinach co poprzednich dniach był towar 

Opublikowano
5 minut temu, tomasz23u napisał:

Drr nie okłamuj ludzi 😜

Dokładnie o 14.53 🙂 Jest info na 118 stronie tego forum.Wczoraj siedziałem i był

Opublikowano
43 minuty temu, PW1988 napisał:

I jaka granulacja? Pali się dobrze? W piecu na retorcie? Czekam właśnie za dostawą na Greena 👍

Greena kupowałem 2 grudnia. Drobniutki niż ten który można było kupić z poprzedniej dostawy. Spalanie Ok ale schodzi go o wiele więcej niż  wcześniejszy. Policzyć przepakowanie. I to ze schodzi go o wiele więcej niż  pieklorza to rewelacji nie ma.

Opublikowano
12 minut temu, Premier napisał:

Karlik big bag 14:25 Grenn 14:26

Zabrakło emotki 🙂

Specjalnie zostawiłem skaner i od 14:00 nic nie było a strona już ładnie chodzi i się nie wiesza.

• Zgadzam się 1
  • Przydało się 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.