dionizypasiewicz Opublikowano 29 Września 2021 #1 Opublikowano 29 Września 2021 (edytowane) ZBIORNIK zainstalowany jest w sieci pod ciśnieniem. Jednak okazało się , że piec -holgaz- jest wystarczający jedynie na zład ciepłej wody i zbiornik na ciepła wodę trzeba by dodatkowo ogrzewać. Ciepłą wodę mam z dwufunkcyjnego pieca na gaz. Zbiornik trzymałem na wszelki wypadek. W przypadku sprzedaży będzie wypięty w obecności kupującego emalia którą jest pokryty wewnątrz wyklucza zardzewienie a brak używania wyklucza zażelazenie. zbiornik jest ocieplony wełną mineralną i osadzony w w w osadzony Zbiornik osadzony jest w metalowaej MISIE co łatwo umożliwi wykonanie i założenie osłony z blachy. cena sprzedaży 600zł. tel kont. 518327496 Nowa Sól. Edytowane 10 Października 2021 przez Ryszard Dodano prefiks Cytuj
dionizypasiewicz Opublikowano 10 Października 2021 Autor #2 Opublikowano 10 Października 2021 Rzeczywiście zbiornik z góry ma wkręconą anodę długości 64 cm. Cena sprzedaży to 600 zł i nie uwzględnia dostawy.Pozdrawiam Cytuj
dionizypasiewicz Opublikowano 23 Października 2021 Autor #3 Opublikowano 23 Października 2021 Nie wiem czy anoda w nieużywanym bojlerze ,który jest stale pod ciśnieniem wody się zużyła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi