Enecco Opublikowano 25 Października 2020 #1 Opublikowano 25 Października 2020 Witam zacząłem grzać w domu od jakiegoś tygodnia w dniu dzisiejszym postanowiłem zmniejszyx temperaturę na kaloryferach jak udałem się do kotłowni okazuje się że z rury która znajduje się nad pompa co (pompa pracuje na.max obrotach ) wydobywa się dziwny dźwięk jakby pukanie w ta rurkę zaś gdy znów zwiększę temperaturę na kaloryferze dźwięk znika proszę o pomoc Cytuj
mironw Opublikowano 26 Października 2020 #2 Opublikowano 26 Października 2020 13 godzin temu, Enecco napisał: pompa pracuje na.max obrotach ) zmniejsz obroty poco tak ma gnać skoro włączasz HAMULEC , CO TO ZA POMPA Cytuj
Enecco Opublikowano 28 Października 2020 Autor #3 Opublikowano 28 Października 2020 Pompa C.O. Wilo-Yonos PICO 25/1-4 zastanawiam się czy pompa powinna pracować cały czas w ustawieniach mam temp zaliczenia pompy 40 i w efekcie pompa pracuje cały czas Cytuj
STAN800 Opublikowano 29 Października 2020 #4 Opublikowano 29 Października 2020 Może to być zawór zwrotny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi