eliks Opublikowano 18 Lutego 2020 #26 Opublikowano 18 Lutego 2020 No to wsadź do Audi silnik Mercedesa, jedź do ASO i powiedz im że wsadziłes taki silnik bo jest lepszy i zrób przegląd gwarancyjny. Poza tym jak można było 2 lata temu kupić kocioł 3 klasy za 12k? Przecież to absurd.
adamu Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor #27 Opublikowano 18 Lutego 2020 Co to za porównanie ? A i tak serwis Defro nie robił problemu jak był wzywany i mówiłem ,że palnik sobie mniejszy wsadziłem z 35kw na 25kw , więc kolejne kilka lat gwarancji na wymiennik nic mi nie grozi . Tyle wtedy kosztował ten model i tyle zapłaciłem , ruszt zastępczy , wyższa temperatura spalin na tamtą porę postawiła kocioł ponad 5 klasę . Teraz porządna termoizolacja budynku zbiła zapotrzebowanie 3 krotnie dlatego chcę włożyć jeszcze mniejszy palnik i zobaczyć efekty...
eliks Opublikowano 18 Lutego 2020 #28 Opublikowano 18 Lutego 2020 Jeśli fabryka nie robi problemu, ja tym bardziej. Generalnie chodziło mi o gwarancję bo to że będzie mniejszy palnik uważam za trafny pomysł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.