IVEN Opublikowano 25 Lipca 2009 #1 Opublikowano 25 Lipca 2009 Mam pytanie dotyczące tej funkcji, od jakiegoś czasu nie działa u mnie zapamiętanie loginu i hasła i przy każdej wizycie na forum muszę się logować. Jak temu zaradzić ? Czy tak jest tylko u mnie? Stan taki trwa od kilku dni......Będę wdzięczny za odpowiedz.... 1 Cytuj
marcin Opublikowano 25 Lipca 2009 #2 Opublikowano 25 Lipca 2009 Witam, Funkcja ta wykorzystuje tzw "ciasteczka" (cookies). Najprawdopodobniej przeglądarka przestała "przyjmować" ciasteczka - można to sprawdzić w ustawieniach przeglądarki. Czasami automatyczne logowanie blokują też programy antywirusowe. Pozdrawiam Marcin Cytuj
Franek19 Opublikowano 16 Czerwca 2011 #3 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam!. Marcinie Adminie mam podobny problem.U mnie po kilku dniach nieobecności na forum ginie moje hasło.Muszę się logować od nowa.Na dole strony jest okienko "usuń ciasteczka". Czy jeśli usunę ciasteczka to funkcja "zapamiętaj mnie" będzie działała?.Przepraszam za banalne pytanie.Ech te nowości.Pozdrawiam. Cytuj
marcin Opublikowano 17 Czerwca 2011 #4 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Całkiem możliwe, że kliknięcie "Usuń ciasteczka" pomoże. Niestety działanie zapamiętywania hasła czasami nie działa i trudno stwierdzić dlaczego. Czasami przeglądarka usuwa ciasteczka co jakiś czas, czasami robi to program antywirusowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi