Mirekkss Opublikowano 21 Marca 2019 #1 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Witam mam taką instalację co tylko nie wiem gdzie wstawic zawory zwrotne na obiegu op i grzejniki. I co powiecie na temat pompy kotłowej czy jest sens zakładać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo19 Opublikowano 21 Marca 2019 #2 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 masz zły rysunek, ma byc tak: co do pompy kotłowej, to jak najbardziej ma sens, tylko w innym układzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirekkss Opublikowano 21 Marca 2019 Autor #3 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 A nie może być taki układ jak narysowałam. Rozdzielacze mam na piętrze więc do kotłowni bym zjechał tylko jedna rura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo19 Opublikowano 21 Marca 2019 #4 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 tak jak narysowałeś jest źle. ale jeśli masz rozdzielacze na pietrze, to w czym problem zjechać na dół jedna rurą od ZZ do kotła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.