Sathumax Opublikowano 17 Stycznia 2019 #1 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Witam, Mam kociol 35kw Defro optima komfort plus, z dmuchawa, i chce ten kociol zrobic na pellet. Widze na forum bardzo duzo pozytywnych opini o pellasx revo. W czym sprawa, kociol ma byc bezdotykowy, jedynie do napelnienia pelletu i na tyle. Reszta w pokoju ustawienia temperatury itd: Osoba co bedzie obslugiwac to dziadek 70letni, takrze nie bedzie lazic do kotlowni i bawil sie ustawieniami. Co byscie doradzili? Niestety na internecie zero opini o tych palnikach, wogule pellas to bardzo malo instalatorow jest, nie wiem dlaczego, defro to wszedzie znajde, czemu tak?
maksymilian84 Opublikowano 17 Stycznia 2019 #2 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Witam jestem nowym użytkownikiem potrzebowal bym pomocy z zakresu ustawiania sterownika starego pieca o nazwie plomyk .jest tu ktoś kto miał styczność z takim sterownikiem ?
mkaczko Opublikowano 19 Stycznia 2019 #3 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Tu instrukcjahttp://cloud.tapatalk.com/s/5c4397f425e48/plomyk.pdf Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
Sathumax Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor #4 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Nikt nic??? Zadnych opini?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.