Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zdjęcie kotła peletowego wydzielone z KOTŁY I PALNIKI PELLETOWE - Wasze wrażenia i opinie

ylona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest i on :D .... pochwalić się chciałam ;)

IMG_20181105_130407.jpg

Opublikowano
15 minut temu, ylona napisał:

No ta zajefajnie ;) 

To jest nas trójka. Kiedy montaż? 

Opublikowano

Montaż w sumie już pomału się odbywa ;) ...dopasowywują istniejącą instalacje..jeszcze plytki pod piec  i mam nadzieje do końca tygodnia będzie odpalony

Opublikowano
19 minut temu, ylona napisał:

IMG_20181105_130407.jpg

To jest ONA! ☺

Opublikowano
Teraz, eliks napisał:

To jest ONA! ☺

Ona tez jako Laguna...pomyślałam o piecu jako On ;-)

Opublikowano

To jest kocioł, piec to kaflowy hehehe

Opublikowano

Niech Ci będzie kocioł nie piec ;) .....widzę ze prawie sąsiad ;)

Opublikowano

Wkład do komina brałem z Wałcza.

Pozdrawiam Ed

Opublikowano

Jak w garażu firma to od  konkurencji naszej  ;) ....jeśli w sklepie to od nas ;)

Opublikowano

Nad rzeczką. Chyba u konkurencji.

Pozdrawiam.

Opublikowano

hahaha nooo...a to 18 to ilość sztuk do zamontowania jeszcze w tym roku ;)

Opublikowano

Ktoś już grzeje tym Włoskim cudem? Jak tam z wydajnością? Firma ma sieć sprzedaży w Hiszpanii, Portugalii, Grecjii i na Węgrzech-tam jest cieplej niż u nas. 

Gość Visitor1230
Opublikowano

Ale co to ma do rzeczy, ze cieplej czy nie? 10 albo 15 kW tak samo grzaja na Wegrzech i w Polsce.

Opublikowano
4 godziny temu, Lorlen napisał:

Ktoś już grzeje tym Włoskim cudem? Jak tam z wydajnością? Firma ma sieć sprzedaży w Hiszpanii, Portugalii, Grecjii i na Węgrzech-tam jest cieplej niż u nas. 

Na tym forum jest nas chyba dwóch, ja i kolega @eliks . Co Ci mogę powiedzieć.  Kocioł  ***, zarówno wykonanie jak i cała reszta. Sypiesz pellet i więcej Cię nic nie obchodzi. Kociołek sam ustawia sobie wszystkie parametry (dawki paliwa, powietrza itd.). Sam się czyści zarówno palinik jak i wymiennik. Raz na kilka miesięcy opróżniasz tylko szufladę z popiołu. Dużo o kotle pisał kolega @eliks. Jak interesują Cię jakieś szczegółowe informacje to kontaktuj się z kolegą @Puławiak

Opublikowano
2 godziny temu, Visitor1230 napisał:

Ale co to ma do rzeczy, ze cieplej czy nie? 10 albo 15 kW tak samo grzaja na Wegrzech i w Polsce.

Nie prawda, u nas jest gorszy pellet i z 10kW robi się 7kW :) heheh

Opublikowano

Od jutra będzie nas trzech ;)

Gość Visitor1230
Opublikowano

Troje jak juz. No i co w zwiazku z tym? Powinnisie sie jakos zoranizowac. Klub jakis. Niewiem … Nazwe wymyslec ;) . O np. "Edilkamin i Przyjaciele" :):):) Tylko wtedy uwaga na podsluchy :):):)

Edit: to zazdrosc przeze mnie przaemawia.

Opublikowano

Rozumiem  ze użytkownicy Kostrzewy,Biawara ,Defro i innych  już takie kluby mają pozakładane .....;)

Opublikowano

oooo a co to? ja tego nie pisałam....

Gość Visitor1230
Opublikowano
17 minut temu, ylona napisał:

Rozumiem  ze użytkownicy Kostrzewy,Biawara ,Defro i innych  już takie kluby mają pozakładane .....;)

Tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.