mangusta28 Opublikowano 25 Marca 2009 #1 Opublikowano 25 Marca 2009 A co lepsze zawór trójdrożny czy czwórdrożny ? Jaka jest różnica ? Cytuj
SanitSystem Opublikowano 25 Marca 2009 #2 Opublikowano 25 Marca 2009 4 drogowy. Opisywał nie bede bo ten temat juz był wałkowany tysiace razy. Cytuj
neokowal1 Opublikowano 25 Marca 2009 #3 Opublikowano 25 Marca 2009 A co lepsze zawór trójdrożny czy czwórdrożny ? Jaka jest różnica ? Lepszy 4d, tworzy mały obieg kotłowy, przez co kocioł jest równomiernie wygrzany i zabezpieczony przed korozją niskotemperaturową. Cytuj
marcin Opublikowano 25 Marca 2009 #4 Opublikowano 25 Marca 2009 Bardzo proszę o pobieżne przynajmniej przeszukanie forum przed zadaniem pytania oraz o zadawanie pytań we własnych wątkach lub w wątkach na ten sam temat. Inaczej robi się śmietnik. To pytanie zostało zadane po raz 20 (+-10) i to w dodatku w wątku na zupełnie inny temat (generalnie nawet w nieodpowiednim forum Kotły zamiast Instalacje CO). Już nie wspomnę, że jakiś czas temu zamieściłem i przykleiłem spis tematów o 3d i 4d. Spis Tematów: Zawory 4d I 3d Cytuj
reaper Opublikowano 26 Marca 2009 #5 Opublikowano 26 Marca 2009 A co lepsze zawór trójdrożny czy czwórdrożny ? Jaka jest różnica ? Wiem, że temat przypięty, ale trzeba pomóc. A ten zawór to czemu miałby służyć ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi