matt90 Opublikowano 23 Marca 2009 #1 Opublikowano 23 Marca 2009 Mam w planach remont domu i chcialbym zmienic piec, teraz mam zwykly na wegiel, ale nie wiem za bardzo na ktory sie zdecydowac. Jedni mowia ze gaz, drudzy ze na olej opalowy, a trzeci ze eko-groszek. Ktos z was moze ktoryms z nich ogrzewa dom, Jak wychodza koszty? Mam dom 150m2, ocieplony, okna plastiki. Cytuj
kupiec Opublikowano 23 Marca 2009 #2 Opublikowano 23 Marca 2009 Niema co się zastanawiać wybierz gaz ziemny.Pozbędziesz się wielu problemów.pozdrawiam Cytuj
rzemyk123 Opublikowano 23 Marca 2009 #3 Opublikowano 23 Marca 2009 Witam Potwierdzam wypowiedź kolegi powyżej. Wejdź w gaz i nie patrz na koszty a popatrz na wygodę i czystość !!! Pozdrawiam Cytuj
automatyk Opublikowano 23 Marca 2009 #4 Opublikowano 23 Marca 2009 czy obecny piec musisz wymieniac?cieknie czy co? jesli nie to zostaw go bedziesz miał jako awaryjny a tak na zasadnicze palenie to napewno gaz na dzien dzisiejszy nie za drogo wzgledem innych nosników energi a czysto i bez kłopotu a jak sie kolega ze wschodu zacznie znowu kurkami bawic to napalisz sobie w swoim starym kopciuszku Cytuj
Neo Opublikowano 24 Marca 2009 #5 Opublikowano 24 Marca 2009 Z punktu widzenia osób zarabiających dobre pieniądze - gaz. Ja zdecydowałem się na automatyczny kocioł na paliwa stałe między innymi dlatego, że lubię mieć w domu 23 stopnie. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi