Gość Opublikowano 4 Września 2017 #26 Opublikowano 4 Września 2017 *** jestem to tak piszę to normalne jak facet wiezie ci węgiel 3 tygodnie a na koniec powie ci że mam szukać kogoś innego a cena 840zł 50km od kopalni...Nie obraź się Berthold, ale jesteś trochę dupozawracacz. W Sośnicowicach ( trasa Gliwice-Kędzierzyn), na składzie orzech Sośnica dostępny w cenie 710zł za tonę, jest też chyba Knurów i Rydułtowy. Ileż może kosztować transport do Ciebie? Są tam dwa składy, obydwa mają węgiel praktycznie od ręki. Płaczesz, a gdybyś wykonał parę telefonów, to miałbyś węgiel na jutro.
Gość berthold61 Opublikowano 4 Września 2017 #27 Opublikowano 4 Września 2017 Powiem ci że oni teraz niechętnie jadą ciut dalej bo wolą szybko po blisku wieść , dzwoniłem wszędzie i w promieniu 15km wiozą od ręki ale już np 20km to czekać i czekać , miał mi przywieść Bielszowice ale to jest 20km więc powiedział że nie ma węgla (po 3 tygodniach) i szukać , dziś inny z pobliska przywiózł Ziemowita po 760/tona , pewnie zimą każdy by przywiózł , więc dla świętego spokoju zimą zamawiam już na następny rok i niech leży pod plałą , chyba że się jednak na tą gruntówkę zdecyduję bo bardzo poważnie to rozważam
jan3 Opublikowano 4 Września 2017 #28 Opublikowano 4 Września 2017 Tylko nie mów że na gruntówkę trzeba długo czekać i będziesz palił w śmieciuchu bo na ds-a trzeba długo czekać :D .Znam podobną osobę w swoim otoczeniu ma tyle planów a do realizacji daleko,więc po co bić pianę.Pozdrawiam ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.