Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wymiana Kotła Zasypowego Wskutek Uchwały Sejmiku Woj. Śląskiego

greyhound

Rekomendowane odpowiedzi

*** jestem to tak piszę to normalne jak facet wiezie ci węgiel 3 tygodnie a na koniec powie ci że mam szukać kogoś innego a cena 840zł 50km od kopalni...

Nie obraź się Berthold, ale jesteś trochę dupozawracacz. W Sośnicowicach ( trasa Gliwice-Kędzierzyn), na składzie orzech Sośnica dostępny w cenie 710zł za tonę, jest też chyba Knurów i Rydułtowy. Ileż może kosztować transport do Ciebie? Są tam dwa składy, obydwa mają węgiel praktycznie od ręki. Płaczesz, a gdybyś wykonał parę telefonów, to miałbyś węgiel na jutro.

Gość berthold61

Powiem ci że oni teraz niechętnie jadą ciut dalej bo wolą szybko po blisku wieść , dzwoniłem wszędzie i w promieniu 15km wiozą od ręki ale już np 20km to czekać i czekać , miał mi przywieść Bielszowice ale to jest 20km więc powiedział że nie ma węgla (po 3 tygodniach) i szukać , dziś inny z pobliska przywiózł Ziemowita po 760/tona , pewnie zimą każdy by przywiózł , więc dla świętego spokoju zimą zamawiam już na następny rok i niech leży pod plałą , chyba że się jednak na tą gruntówkę zdecyduję bo bardzo poważnie to rozważam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.