Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Verbomat- Nowe Podejście Do Procesu Spalania. Testy

energotop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zadzwoń do Radoszyc, wypytaj Janickiego co i jak - ogarnięte jest, ale ja nie testowałem.

Opublikowano

Ja się meczę z tłokiem 9 lat a wy sobie jaja robicie .... :P

Opublikowano

Szczegółów to na pewno bym Ci nie podał gdybym znał, wielu uszy pewnie nadstawia żeby dostać takie rzeczy na "tacy".

Co chciałbyś teraz zobaczyć np. z pracy mieszacza? tak z ciekawości zapytam?

Witam ponownie spodziewałem się takiej reakcji ale cóż takie czasy każdy pilnuje swego ,mi na tacy nie trzeba nic podawać może kiedyś sam będę miał możliwość przetestowania tego sterownika i też w jakiś sposób będę musiał milczeć jak grób i nie rozpowszechniać doświadczeń oraz wiedzy w oficjalny sposób jakim jest forum a mam nadzieję że ktoś życzliwy pokieruje w odpowiednie nastawy na priv lub telefon ale to przyszłość wiec nie ma się co stresować .

A odpowiadając na pytanie to na pewno kluczowe jest słowo ( teraz ) bo teraz to wszystkie zawory mieszające u większości palaczy odpoczywają i mają w nosie wodę która idzie na CO więc na pewno teraz się nic nie dowiem ,może kiedyś.

Pozdrawiam .

Opublikowano

Żaden nabywca nie jest zobowiązany do milczenia czy czegoś takiego, nie wymyślaj.

Będzie zgoda na udostępnienie podglądu, to każdy będzie mógł się gapić do woli.

Zaworem steruje jak inne - czujnik za zaworem, i ma trzymać zadaną. Jakich cudów tu oczekiwać ?

Opublikowano

Ja żadnych cudów nie oczekuje i nie wiedziałem ze nie ma zgody na udostępnianie danych wykresowych tym bardziej ze w pierwszych postach są wykresy pracy IE zczutywane przez inny sterownik ale rozumię obawy tym bardziej ze ja moich knifów w wykonywanym zawodzie tez nie udostępniam

Opublikowano

Serwer nie jest (jeszcze) zabezpieczony protokołem https, dlatego nie są podawane namiary. Jak ktoś chce udostępnić... jego wola, ale ryzyko zna.

Opublikowano

Przepraszam tych co mieli otrzymać bramki.. wakacyjny poślizg, będą trochę później :unsure:

Opublikowano

Spoko - będzie więcej czasu na koszenie trawy :)

Opublikowano

Cały sierpień chyba... sprzęt na 17 ma być gotowy, ale Leszek na urlopie będzie.

Opublikowano

Poleciał nowy soft.

Tym razem trzeba zapisać ustawienia na kartce.. zmieniła się struktura oprogramowania, i wsio wraca do ustawień domyślnych.

Opublikowano

Koledzy nie mogłem na bierząco śledzić tematu bo na wiosce inna robota i obowiązki ale widzę że tu też wakacje w pełni i cisza i jak do tej chwili nic się nie dowiedziałem oprócz ceny która została jasno i czytalnie przedstawiona i tyle .
Mam wrażenie że ten temat powinien się nazywać inaczej nie nowe podejście do procesu spalania tylko nie udzielamy informacji jak dobrze i tanio palić w kotle może i z was koledzy są ale w swoim ścisłym gronie a moze się i z tym mylę ,nie które wypowiedzi typu jak bym wiedział i tak bym nie powiedział są nie stosowne i śmię twierdzić że robicie wszytko aby ten Verbomat był tylko w waszem posiadaniu .
Nie wiem jaki macie cel w tym tajemniczym zachowaniu ale na pewno nie pomagacie nowemu nabywcy tego sterownika w podjeciu decyzji czy go za kupić czy nie można się też domyśleć że żaden z was nie jest producentem bo jeśli by tak było to producent by na pewno użył inteligencji i dobrze zareklamował swój produkt .
Na kilka moich pytań oraz innego forumowicza nie przedstawiliście żadnego pozytywnego nastawienia oraz żadnej odpowiedzi, smarujecie negatywem jak tylko idzie a motywacja słowami będzie pan zadowolony ,jak będzie pan miał to będzie zabawa jest żadna i ja na pewno zwrócę się o pomoc do producenta IE o ile nie wrócę do sterownika od mojego starego producenta .
Serdecznie was pozdrawiam. i życzę życzliwości której tu brakuje

Opublikowano

Nie rozumiem w czym rzecz. Pytałeś o zdjęcia? DOSTAŁEŚ. Pytałeś czy to jest Pid i jak działa? UDZIELONO ODPOWIEDZI. Pytałeś o cenę. PODANO. Dostałeś zrzut z podglądu (bo nikt o zdrowych zmysłach nie da adresu niezabezpieczonego jeszcze serwera). Tak nie ma tutaj producenta i nie jesteśmy też sprzedawcami więc nie wciskamy wszystkim wokół tego produktu tylko pomagamy w ustawieniu i informujemy o jego potencjale. Chcesz "słodzenia" oraz "ochy i achy" to u innych.

Idę wgrywać nowy soft. Strona internetowa działa bardzo stabilnie i szybko.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

W temacie jest wyraźnie napisane "Testy"

Nie muszę się nikomu tłumaczyć, ale zarzuty dość ostre, więc napiszę:

Potrzebowaliśmy miejsca na wymianę doświadczeń związanych z testami sterownika - znaleźliśmy tu.

Nikt Ci nie napisze więcej niż może, wątpię aby producent - czyli Inter Electronics - opowiadał Ci dokładnie, jak działa program sterujący.

Może nie wiesz, ale inni producenci kupują ster, lub wysyłają wafli na testy, po to żeby go rozgryźć, i "wypożyczyć" co ciekawsze pomysły, zanim pojawi się wersja oficjalna. Bo wtedy zawsze można powiedzieć, że "to MY na to wpadliśmy!".

Tak czy inaczej, beta ster można kupić, rozkręcać na śrubki, dekompilować, czy co tam jeszcze.

Opublikowano

nie udzielamy informacji jak dobrze i tanio palić w kotle

- waszem

-podjeciu

- urzył

-inteligęcji 

Jak kran ci cieknie to idziesz do skarbówki pytać jak naprawić? Jeżeli chcesz uzyskać odpowiedź na temat ogólnego dobrego palenia w kotle to załóż odpowiedni temat na forum a właściwie to sprawdź najpierw czy taki temat już istnieje, i być może uzyskasz odpowiedź. Przeczytałem twoje posty i na każde pytanie odnośnie sterownika dostałeś odpowiedź w czym problem? Przy okazji skoro wymagasz od innych wymagaj również od siebie, zacznij może od pisowni.

Opublikowano

Kolega napisał że krucho u niego z czasem wiec być może nie miał czasu czytać wszystkich postów i liczył że odpowiedź dostanie na priv i nie będzie się musiał męczyć z czytaniem

Opublikowano

Kolega napisał że krucho u niego z czasem wiec być może nie miał czasu czytać wszystkich postów i liczył że odpowiedź dostanie na priv i nie będzie się musiał męczyć z czytaniem

Każdy z nas ma rodzinę, pracę, obowiązki...

To nie tak, że ktoś tu dyżuruje i czeka żeby natychmiast odpowiadać :) Szanujemy swój czas, szanujmy też czyjś :)

Opublikowano

A młotkiem też można  :wub:

Pozdr.

Jak nie jak tak :rolleyes:

Opublikowano

Aktualizacja wgrana  i chodzi ok... ---- no tylko trzeba ustawienia na nowo nanieść :)

Opublikowano

Tym razem tak. Kolejnej takiej przebudowy nie będzie. Trzeba było zgrać menu ze stroną, tzn. układ.

Opublikowano

U mnie od dwóch dni chodzi bez zarzutów (wiadomo kto robił)

Opublikowano

Niop... Chodzi, chodzi. Menu trochę przebudowane. Nareszcie. A i niedługo dzięki tej zmianie kolejne dodatkowe funkcjonalności.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nowe funkcjonalności - jakie ???

Opublikowano

Nowe w naszym... powiadomienia będą.

Poza tym, planujemy kilka pierdółek podpiąć pod spalanie... czujnik spalin dla niektórych kotłów, auto dobór zakresu mocy i takie tam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.