Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Schemat Co Z Cwu

krypa1920

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod tym czarnym kapsem jest wentyl http://img0.sprzedajemy.pl/540x405_naczynie-przeponowe--809880.jpg

Po przeciwnej stornie od zasilania.

Opublikowano

Kolego Sambor nowy sterownik juz dotarł do mnie (cs08). Teraz pytanie jaka ustawić histereze żeby bylo ok kociol ustawiony na okolo 75 stopni cwu chce miec okolo 65 stopni. Chyba ze masz jakies inne sprawdzone ustawienia

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam dawno mnie nie bylo ale renont pochlania czas. Instalacja dziala w domu jest cieplo ale mam dwa problemy otoz w nocy okolo 12 doloze do pieca ile wejdzie az sie wysypuje rano okolo 7 w piecu jest ciemno sterownik pokazuje 35 stopni pompy.wylaczone. kolejna sprawa miedzy sterownikiem a miarownikiem ciagu jest okolo 10 stopni roznicy na miarowniku jest ustawione 70 a sterownik pokazuje 60 stopni. Moze kolega sambor cos poradzi bo zuzywam b.duzo wegla.

Opublikowano

W sprawie ilości spalonego węgla to nie do mnie, ale przy kotle zasypowym i dużym zapotrzebowaniu na ciepło tak może być.

Popytaj i poszukaj w dziale o kotłach zasypowych pod konkretną marką kotła.

Opublikowano

Kolego sambor problem rozwiazany okazalo sie ze mam piec gornego spalania a palilem od dolu teraz na jednym zaladunku pali sie okolo 12 godzin. Zostal problem sterownika miarownik ustawiony mam na np. 70 stopni klapka jest zamknieta a sterownik pokazuje 56, 57 stopni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.