kammill Opublikowano 8 Lutego 2016 #1 Opublikowano 8 Lutego 2016 Czy ktoś z Was korzysta z takiej głowicy? Sprawdza się? link Czy podłącze ją do standardowych grzejników np. Purmo?
automatyk Opublikowano 8 Lutego 2016 #2 Opublikowano 8 Lutego 2016 one pasują do wszystkiego w pakiecie powinna przyjsc tez przejściówka do grzejników z zaworami danfosa działaja dobrze ale najlepiej ze zdalnym sterownikiem pokojowym wtedy dizałaja co do 0,2st w pomieszczeniu
kammill Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor #3 Opublikowano 8 Lutego 2016 Sterownik zamierzam mieć bezprzewodowy - możesz polecić jakiś, który będzie dało się z tym skonfigurować?
Logan Opublikowano 8 Lutego 2016 #4 Opublikowano 8 Lutego 2016 Czy te zawory działają 0-1 czy stopniowo?
automatyk Opublikowano 8 Lutego 2016 #5 Opublikowano 8 Lutego 2016 w zaleznosci od modelu niestety nie znam wszytkich modeli ale działaja jakby w pid jednym słowem super
kammill Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor #6 Opublikowano 8 Lutego 2016 Nie wiem jaki model - dopiero mam mieć instalatora pod koniec lutego u siebie. Chciałbym jednak być już nieco przygotowany do pewnych rozwiązań, stąd pytam tu i ówdzie. Generalnie piec będzie Defro 12kw z PID i termostat bezprzewodowy.
Logan Opublikowano 10 Lutego 2016 #7 Opublikowano 10 Lutego 2016 w zaleznosci od modelu niestety nie znam wszytkich modeli ale działaja jakby w pid jednym słowem super A jakie znasz które działają 0-1, wykluczając Danfosa, bo ten tak działa
automatyk Opublikowano 10 Lutego 2016 #8 Opublikowano 10 Lutego 2016 ja mam jakieś tanie techniline seria T a działają płynnie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.