cheetah Opublikowano 18 Listopada 2008 #1 Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam Jaki polecacie termometr do pomiaru temperatury spalin w czopuchu? Chciałem go zamontować na stałe. Przydałby sie jakis w zakresie do 300 stopni. Bylem w dwóch marketach budowlanych i 2 sklepikach instalacyjnych ale nic takiego nie mają (max do 120). Trochę też poguglowałem ale nic konkretnego nie znalazłem. Na allegro są jakieś w tych zakresach ale to raczej do piekarników i wbijania w kurczaki. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj
kand Opublikowano 19 Listopada 2008 #2 Opublikowano 19 Listopada 2008 Witaj, poczytaj: https://forum.info-ogrzewanie.pl/index.php?...entry6359 W Google wpisz: "termometr bimetaliczny do pomiaru temperatury spalin". Najlepiej gdy będzie miał zakres pomiarowy do co najmniej 500 stopni, (300 to za mało). Pozdrawiam Andrzej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi