Jasiek3023 Opublikowano 27 Listopada 2012 #1 Opublikowano 27 Listopada 2012 Witam Prosząc o poradę. Wykonuje instalację CO i nie mam możliwości zamontowania naczynia wyrównawczego nad kotłem, bo ten znajduje się w piwnicy, a nad piwnicą mam pokój. Naczynie wyrównawcze chcę zamontować w łazience nad ostatnim grzejnikiem. Pytanie jak podłączyć to naczynie, jaką średnicą rury, i czy przed grzejnikiem, czy za grzejnikiem. Czy można przed grzejnikiem dać trójnik i od tego trójnika wejść do naczynia wyrównawczego? Cytuj
IVEN Opublikowano 27 Listopada 2012 #2 Opublikowano 27 Listopada 2012 Kolego miałem identyczny problem i wczoraj go rozwiązałem z powodzeniem. Przeczytaj mój temat od początku do końca ,są tam również zdjęcia i znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie https://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/13861-nieporzadane-powietrze-w-ukladzie-co/ :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi